RAG a, Blå Colorpoint
Min nya hona kommer från Dorthe o Tony på andra sidan sundet.
Tiara är efter WW´03 DK*Seierö´s Jackie Chan, RAG a och S*Escarceo´s Red Wine for Seierö, RAG f 03.
Tiara har blivit Grand Int.Champion!
Ultraljud hjärta och njurar u.a.
RAG n03                                                          Kallas för Lillan och är född 2000. Lillan bor hos mina föräldrar. Medium i benstommen men en otroligt tung tjej. Hon har fin typ men är lite markerad i nospartiet. Lillan har en uttryck jag gillar och det ger hon vidare till sina ungar. Många fina ungar har hon gett oss och är nu kastrerad och beter sig som kattunge på nytt. Tack Christine för ditt förtroende.
Ultraljud hjärta och njurar u.a.
 
RAG n                                                             Kallas för Wipha och är född 2004. Wipha är en underbar personlighet! Ljuvligare temperament får man leta efter. Hon spinner bara du tittar på henne, på domarbordet eller var hon än är, t om hos veterinären. Hon är medium i benstommen, bra i typ och med en ljuvlig ögonfärg. Tack Christine för denna underbara katt.                                                       
Ultraljud hjärta och njurar u.a.
 
RAG a 03                                                           Kallas för Emmie och är född 2006. En hona jag sparar från min kull mellan EC S*Krickelins Jazz of Escareo & WW´03 DK*Seierö´s Jackie Chan.
Ultraljud hjärta och njurar u.a.
Galleri :: Stamtavla :: Show
RAG a                                                              Kallas för Disco och är född 2007 . Disco är en hona från egen uppfödning efter WW´05 GIC DK*Seierö´s Tiara os Escarceo´s och EC S*Nobilitys Edition of Escarceo. Mer info kommer.

 

 
 
 

 

SYS n03                                                           Kallas för Fiffi och är född 2007.